Dankzij een groot aantal vrijwilligers kunnen wij de kosten van onze dienstverlening laagdrempelig houden. Een wijkhuis is er immers voor en door de wijk. Vrijwilligers zijn altijd welkom. Je kunt bij ons werken in een ontspannen sfeer, je kunt wat leren en je hebt volop gelegenheid om mensen te leren kennen.

Wij onderscheiden een aantal werkgebieden:

Receptie

Je bedient de telefoon, wijst bezoekers de weg en je verricht lichte administratieve taken. Bekendheid met het Microsoft Office pakket is noodzakelijk. Kennis van de Engelse taal is meegenomen! Beschikbaarheid tijdens weekend/avonduren zou geweldig zijn.

Beheer

Je assisteert de beheerder bij het uitvoeren van bar- en keukenwerkzaamheden. Je bent vriendelijk en staat open voor sociale contacten. Kennis van Sociale Hygiëne of de bereidheid deze kennis op te doen, is noodzakelijk. Beschikbaarheid tijdens weekend/avonduren zou geweldig zijn.

Facilitair

De Fonkel ziet er altijd netjes uit. Rondom het object houden we het graag zuiver en binnen zijn er altijd klusjes uit te voeren. Podium opbouwen/afbreken, dartborden klaarzetten en opruimen etc. etc.

Zeker als je een technische achtergrond hebt, is dit leuk werk.

Interieurverzorging

Hygiëne is belangrijk, dat spreekt voor zich. Vind je het leuk om hiermee bezig te zijn, dan hebben we altijd werk voor je. Wij werken volgens HACCP voorschriften. Kennis hiervan of de bereidheid deze op te doen, is noodzakelijk.

Koken

De Fonkel kan diverse lunches serveren en er wordt met regelmaat gekookt voor grote(re) groepen. Wij gaan onze kookactiviteiten uitbreiden, onder andere in de vorm van een project waarbij we koken voor eenzame en/of minder bedeelden. De lunchkaart zal eveneens worden uitgebreid. Ook daarvoor zoeken we enthousiaste vrijwilligers.

Heb je ervaring en/of ben je bereid te leren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kennis van Sociale Hygiëne of de bereidheid deze kennis op te doen, is noodzakelijk. Beschikbaarheid tijdens avonduren zou geweldig zijn.