logo transperant

logo facebook rood

Reservering


U kunt desgewenst vooraf telefonisch of per email informeren naar de beschikbaarheid van een ruimte. Vraag naar de afdeling “reserveringen” of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
N.B. Een informatieverzoek is geen reservering!

Voor het reserveren van een ruimte maakt u gebruik van het reserveringsformulier op onze website. Dit formulier dient volledig ingevuld te worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de website met de knop “verzenden”. U ontvangt een ontvangstbevestiging per email.

U kunt ook een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met alle benodigde gegevens zoals datum, tijd, ruimte, aantal personen, koffie/thee, broodjes, contactgegevens, etc. Alvorens deze reservering wordt bevestigd wordt er contact met U opgenomen. De reservering wordt door ons schriftelijk bevestigd (per email) en is dan pas bindend.

Annuleren van de reservering

Indien de ruimte op de toegekende uren niet wordt gebruikt en de huur niet tenminste drie werkdagen hiervoor is geannuleerd, wordt de volledige huurprijs in rekening gebracht. Huurders, welke 50 of 100% korting op de huurprijs ontvangen, dienen de annuleringskosten ad € 25,-- te voldoen.

Tarieven

a) Voor activiteiten van maatschappelijke groeperingen, welke voor de Binnenstad werkzaam zijn, stelt de Fonkel de ruimten gratis beschikbaar, zoals (informele) bewonersinitiatieven, activiteiten van de wijk- en buurtverenigingen en wijkgerichte activiteiten.
b) Voor activiteiten van overige maatschappelijke groeperingen wordt op de huurprijs een korting van 50% verstrekt.

Aansprakelijkheid

Stichting de Fonkel kan niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal en/of beschadigingen van persoonlijke en/of verenigingsgoederen of eigendommen binnen het wijkhuis.
Door de gebruiker veroorzaakte schade aan meubilair, installaties en goederen, zoals breuk van glas, serviesgoed e.d., dient te worden gemeld bij de beheerder. De veroorzaakte schade kan op de gebruiker verhaald worden.

Kwaliteitseisen

  1. Alle verhuurbare ruimten zijn standaard ingericht in een basisopstelling. Indien een gebruiker, met uitzondering zij die een korting genieten van 50 of 100% ,dat wenst, kan hij aan de hand van enkele te hanteren modellen, aangeven op welke wijze hij de zaal ingericht wil hebben. Vanuit De Fonkel wordt deze opstelling aangebracht en later weer afgebroken. De gebruikers die genoemde kortingen krijgen, dragen zelf zorg voor het inrichten van de gehuurde ruimte(s) en het klaarzetten van het benodigde meubilair. Deze gebruikers dienen na afloop van de activiteit de ruimte zelf in de oorspronkelijke staat terug te brengen en deze veegschoon op te leveren.
  2. In principe worden in de te verhuren ruimten geen stoelen en/of tafels gestapeld of opgeslagen.
  3. Standaard zijn zonweringen, e.d. open voor daglicht en voor het open karakter van het gebouw. Het beheer is eindverantwoordelijk en houdt hier toezicht op.
  4. De buitendeuren in de foyer zijn nooduitgangen. Alleen in geval van calamiteiten mogen deze gebruikt worden. De beheerders zien er op toe dat door deze deuren geen medewerkers en/of bezoekers inkomen of uitgaan.