Voiceware en Popkoor Skoor treden op in De Fonkel op 18 april

Een nieuwe en leuke variant waarin Voiceware graag van zich laat horen. Samen met popkoor sKoor uit Deurne wordt weer een muzikaal interessante en gezellige avond verzorgd in Wijkhuis De Fonkel te Helmond. Twee verschillende acts met ieder hun eigen stijl waar u getuige van kunt zijn.

Popkoor sKooris een gezellige club mensen met één gezamenlijke passie: zingen! Uitgangspunt is kwaliteit, zowel in zang als in podiumpresentatie. Het repertoire is veelzijdig: swingende popsongs, mooie ballads en enkele rocknummers. Dit alles onder de bevlogen leiding van dirigent Vera Keijsers. De songs komen pas echt tot hun recht door de muzikale begeleiding van het eigen sCombo. sKoor bestaat uit ongeveer 35 zangers en zangeressen en heeft Deurne als thuisbasis.

Voiceware Band & Voices – is een vocal group met begeleidingsband met roots in Mierlo en Helmond, die een zeer gevarieerd muziek programma brengt met swingende soul, lekkere blues, afgewisseld met pop en klein à capella werk. De groep van 8 “voices” zingen meerstemmig maar staan ook als solisten hun mannetje. Daarbij worden zij begeleid door een achtkoppige begeleidingsband met een krachtige blazerssectie en gave percussie. Voiceware staat garant voor een vrolijke stemming met veel muzikaliteit.

De aantrekkingskracht van de beide acts deze avond is hun passie voor muziek waarbij het plezier er van afspat.

Wanneer :          18 april - om 20.00 uur

Entree :                5 Euro p.p.

Locatie :               Wijkhuis De Fonkel, Prins Karelstraat 123, 5701 VL, Helmond

www.voiceware.nl                                                                                                        www.skoor-deurne.nl