Feestmiddagen voor de kinderen op Maandag 24 februari en Dinsdag 25 februari

Speciaal voor de kinderen van de diverse basisscholen houden we gezamenlijk in onze residentie “de Fonkel” twee feestmiddagen. Op maandag 24 februari een interactieve middag. Naast samen lekker springen en hossen op (carnavals) muziek of meedansen met je favoriete artiest, zullen er diverse leuke dingetjes worden gedaan, zowel actief als interactief. We hebben hiervoor een verstrooide professor uitgenodigd die ook zijn uitvindingen en proefjes zal laten zien en er over verteld. Je krijgt de kans om hem hierbij te helpen.

Dan ook op dinsdag 25 februari weer een gezellige middag. Ook vandaag gaan we weer lekker samen springen en hossen op (carnavals) muziek of meedansen met je favoriete artiest. Mogelijk zullen op deze dag de Kiezelkeikes met hun dansmarietjes en Kiezelkeikesharmonie de feestvreugde aan komen vullen. Op deze dag wordt de feestmuziek verzorgt door DJ Klumpie.

Op beide dagen wordt er gezorgd voor een lekkere traktatie. Lever de kleurplaat voor 15.30 uur in. Deze is te downloaden op onze website https://www.rampetampers.nl/kleurplaat-2020/, of verkrijgbaar in de Fonkel. Maak dus ook kans op een prijsje zowel voor de kleurplaat als in de loterij. Vanouds dus belooft het op beide dagen weer een gezellige boel te worden waar je gewoon bij geweest moet zijn.

Zaal open 13.30 uur. Aanvang 14.00 uur. Afgelopen is het om 17.00 uur.
Voor de entreeprijs hoef je het niet te laten, slechts € 1,00. Deze middagen worden mede mogelijk gemaakt door de “Vereniging Wijkbeheer Binnenstad”.