Kaartverkoop: De Fonkel, Primera De Luifel (de Bus) en via internet https://www.ticketview.nl/shop/rampetampers.

Kletsavonden In de Fonkel georganiseerd door de Fonkel, Rampetampers en HEG

Door de samenwerking van HEG, de Fonkel en de Rampetampers op carnavalsgebied is het nu mogelijk om 2 gevarieerde kletsavonden aan te bieden in De Fonkel. Op vrijdag 31 januari zal de Fonkelende Kletsavond worden gehouden als vanouds zal niet bekend worden gemaakt wie hierbij optreden. De aanvang van deze avond is al om 19.30 uur. Toegangsprijs is €11,00.

Op zaterdag 15 februari 2020 wordt deze gevolgd door de befaamde Oergezellige Zittingsavond. Op deze avond ziet u andere kletsers als tijdens de eerste, en wel Rob Scheepers uit Sterksel, Arjan Compen en Arie Schoofs. Als amusement “Ons Jongens” en “de Skoepies”. Deze avond start om 19.45 uur en ook hier is de toegangsprijs slechts €11,00. Na afloop van deze avond is er nog een gezellige afterparty in de foyer m.m.v. Diskjockey “Geofietia”.
Mocht u beide avonden willen bezoeken dan kan dat door een passe-partout te kopen voor slechts € 20,00.

Op beide avonden zorgen De Durbloazers voor de muzikale ondersteuning, terwijl de “HEG tekent voor de techniek. Uiteraard zullen ook de Dansgarde en Showgroep hun beste beentje bij de dans voorzetten. Dit geheel onder leiding van prins Ton d’n Urste.

De entreekaartjes en passe-partouts zijn vanaf 8 december te koop zijn bij de receptie van ‘De Fonkel’ Prins Karelstraat 123 Helmond, ‘Primera de Luifel’ in winkelcentrum De Bus en online op https://www.ticketview.nl/shop/rampetampers, zaal open om 19.00 uur. Wilt u alleen naar het bal op 15 februari dan is de entree in de foyer gratis.